Cruciale veranderingen bij De Driehoek GGZ De Driehoek heet tegenwoordig Cruciaal.
De Driehoek gaat verder als instelling voor kerkmaatschappelijk werk.
De Driehoek
Let op: dit bericht verschijnt eenmalig bij uw eerste bezoek aan deze site.
"Seksverslaving is de schuld van de partner en heeft alles met opvoeding te maken!"
Soms kun je beter deskundig advies vragen
Preventieprogramma Houd me Vast start in Enschede
15 december 2014
Preventieprogramma Houd me Vast start in Enschede De Driehoek Centrum voor Gezin, Relaties en Seksualiteit biedt in Enschede echtparen het preventieprogramma ‘Houd me Vast’ aan. Startdatum: woensdagavond 28 januari 2015 van 19.30 tot 21.30 uur, Deurningerstraat 12, 7514 BH Enschede. De leiding van de avonden is in handen van Annegine van den Berg en Inez de Haan, beiden als psycholoog verbonden aan het Relatiecentrum.
Lees verder »
Gratis webinar EFT relatietherapie voor verwijzers.
26 november 2014
Gratis webinar EFT relatietherapie voor verwijzers. Speciaal voor verwijzers organiseert De Driehoek Relatiecentrum een webinar met Prof. Dr. Jim Furrow. De Driehoek heeft recent een Centrum voor Gezin, Relaties en Seksualiteit geopend. Dit landelijk opererende Relatiecentrum biedt relatie- en gezinstherapie volgens het succesvolle model Emotional Focused Therapy (EFT).
Lees verder »
GGZ In de Bres maakt doorstart bij Lelie zorggroep
25 november 2014
GGZ In de Bres maakt doorstart bij Lelie zorggroep GGZ In de Bres maakt een doorstart onder het bestuur van Lelie zorggroep. De activiteiten van GGZ In de Bres worden door Lelie zorggroep onder dezelfde naam voortgezet. Hierdoor is de continuïteit van de hulpverlening gewaarborgd. Alle behandelingen gaan zonder onderbreking door. GGZ In de Bres behandelt jaarlijks ruim tweeduizend cliënten.
Lees verder »
Week zonder geweld
25 november 2014
Week zonder geweld Deze week start de Week zonder Geweld. Van 25 november tot 1 december zijn er allerlei activiteiten gericht op het voorkomen van Huiselijk Geweld. Wat kunt u er tegen doen? Download de Routekaart van de Driehoek. Lees meer informatie over huiselijk geweld op het Steunpunt Huiseljk Geweld.
Lees verder »
Wijziging financiering De Driehoek kerkmaatschappelijk werk
06 november 2014
Wijziging financiering De Driehoek kerkmaatschappelijk werk Het Generaal Diaconaal Deputaatschap (GDD) van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt (GKv) heeft besloten de diaconieën van de GKv met ingang van 1 januari 2015 niet langer te adviseren over een af te dragen jaarlijks quotum voor het werk van De Driehoek kerkmaatschappelijk werk (KMW). Het GDD heeft dit, samen met de directie van De Driehoek (onderdeel van Lelie zorggroep) vandaag in een brief ... [...]
Lees verder »