Cruciale veranderingen bij De Driehoek GGZ De Driehoek heet tegenwoordig Cruciaal.
De Driehoek gaat verder als instelling voor kerkmaatschappelijk werk.
De Driehoek
Let op: dit bericht verschijnt eenmalig bij uw eerste bezoek aan deze site.
"Als ze wat meer zou lachen zou die somberheid vanzelf verdwijnen."
Soms kun je beter deskundig advies vragen.
Week tegen eenzaamheid
25 september 2014
Week tegen eenzaamheid Vandaag start de week tegen de Eenzaamheid. Van 25 september tot 4 oktober vragen we meer aandacht voor dit probleem. En terecht. Eenzaamheid is een groeiend probleem en komt veel voor onder zowel ouderen als jongeren. Het thema 2014 is: (H)erken eenzaamheid. Handel op tijd!
Lees verder »
Kom in actie tegen eenzaamheid
01 september 2014
Kom in actie tegen eenzaamheid Eenzaamheid is een groeiend en ernstig probleem. Eén op de drie Nederlanders geeft aan zich wel eens eenzaam te voelen. Eenzaamheid komt onder alle leeftijden voor, een groeiend aantal jongeren heeft last van eenzaamheid. Soms zijn er wel relaties maar missen ze verbondenheid met één of meerdere personen.
Lees verder »
Gratis boek voor een ander?
02 juli 2014
Gratis boek voor een ander? Zorgen voor een ander raakt je, of je nu wilt of niet. Mantelzorgers krijgen vaak te maken met vragen, noodkreten, uitingen van zorg of vreugde. Daarover gaat het boek 'Zorgen met zin, als mantelzorg je raakt'. Schrijvers die in hun persoonlijke of professionele leven ervaring hebben met mantelzorg, schrijven over thema’s als zinverlies, loslaten, grenzen en verantwoordelijkheid.
Lees verder »
Blijf samen ouder van je kind!
24 juni 2014
Blijf samen ouder van je kind! Kinderen van gescheiden ouders schrijven een open brief aan hun ouders. Het is een noodkreet: we willen van jullie allebei houden, we willen ouders die ons aanmoedigen, we willen onze verhalen kwijt over het leuke weekeind dat we met één van beide hadden, we willen…
Lees verder »
Vraag het gratis Lelie magazine aan
13 juni 2014
Vraag het gratis Lelie magazine aan Het eerste Lelie magazine is uit met o.a. het artikel: Een trauma kun je niet verstoppen. Het indrukwekkende verhaal van Hanneke over trauma, therapie en het gebruik van EMDR in de christelijke hulpverlening. Vraag hier het gratis nummer aan. Uitgelicht: EMDR in de christelijke hulpverlening, het ervaringsverhaal van Hanneke.
Lees verder »