Cruciale veranderingen bij De Driehoek GGZ De Driehoek heet tegenwoordig Cruciaal.
De Driehoek gaat verder als instelling voor kerkmaatschappelijk werk.
De Driehoek
Let op: dit bericht verschijnt eenmalig bij uw eerste bezoek aan deze site.
"Als ze wat meer contact zou zoeken, zou ze zich niet zo eenzaam voelen."
Soms kun je beter deskundig advies vragen...
Doorbreek taboe zelfdoding
30 januari 2015
Doorbreek taboe zelfdoding In 2013 kwamen 1854 mensen om het leven door zelfdoding. Elk jaar doen 100.000 Nederlanders een poging tot zelfmoord. Onder jongeren van 20 tot 25 jaar was zelfdoding in 2013 doodsoorzaak nummer één. Trieste cijfers die terecht om serieuze aandacht vragen. Met dank aan de SGP komt er 1 miljoen Euro vrij voor onderzoek naar zelfdoding.
Lees verder »
Aanbod Basisvoorziening 2015 en quotumverzoek
28 januari 2015
Aanbod Basisvoorziening 2015 en quotumverzoek De Driehoek biedt kerken een basisvoorziening aan en vraagt hen een quotum af te dragen van € 3,= per ziel. Dit verzoek is vandaag verzonden aan alle diaconieën van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. In deze brief doet de Driehoek een voorstel voor: 1. een basisvoorziening voor de kerken. 2. het daarmee samenhangende quotum 2015.
Lees verder »
Samenwerking diaconie├źn en Lelie zorggroep
19 december 2014
Samenwerking diaconie├źn en Lelie zorggroep Drie kerken in Zeist gaan samen met Lelie zorggroep diaconale taken oppakken. Aanleiding voor deze samenwerking is de verandering in de samenleving. We gaan de zorg anders regelen, mensen blijven langer thuis wonen. Dit vraagt een nieuwe aanpak van zowel de professionele zorgverleners als van het netwerk: familie, vrienden en vrijwilligers.
Lees verder »
Preventieprogramma Houd me Vast start in Enschede
15 december 2014
Preventieprogramma Houd me Vast start in Enschede De Driehoek Centrum voor Gezin, Relaties en Seksualiteit biedt in Enschede echtparen het preventieprogramma ‘Houd me Vast’ aan. Startdatum: woensdagavond 28 januari 2015 van 19.30 tot 21.30 uur, Deurningerstraat 12, 7514 BH Enschede. De leiding van de avonden is in handen van Annegine van den Berg en Inez de Haan, beiden als psycholoog verbonden aan het Relatiecentrum.
Lees verder »
Gratis webinar EFT relatietherapie voor verwijzers.
26 november 2014
Gratis webinar EFT relatietherapie voor verwijzers. Speciaal voor verwijzers organiseert De Driehoek Relatiecentrum een webinar met Prof. Dr. Jim Furrow. De Driehoek heeft recent een Centrum voor Gezin, Relaties en Seksualiteit geopend. Dit landelijk opererende Relatiecentrum biedt relatie- en gezinstherapie volgens het succesvolle model Emotional Focused Therapy (EFT).
Lees verder »