Cruciale veranderingen bij De Driehoek GGZ De Driehoek heet tegenwoordig Cruciaal.
De Driehoek gaat verder als instelling voor kerkmaatschappelijk werk.
De Driehoek
Let op: dit bericht verschijnt eenmalig bij uw eerste bezoek aan deze site.
"Als ze wat meer contact zou zoeken, zou ze zich niet zo eenzaam voelen."
Soms kun je beter deskundig advies vragen...
Wijziging financiering De Driehoek kerkmaatschappelijk werk
06 november 2014
Wijziging financiering De Driehoek kerkmaatschappelijk werk Het Generaal Diaconaal Deputaatschap (GDD) van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt (GKv) heeft besloten de diaconieën van de GKv met ingang van 1 januari 2015 niet langer te adviseren over een af te dragen jaarlijks quotum voor het werk van De Driehoek kerkmaatschappelijk werk (KMW). Het GDD heeft dit, samen met de directie van De Driehoek (onderdeel van Lelie zorggroep) vandaag in een brief ... [...]
Lees verder »
Studiedag 8 november Echtscheiding in onze kerken, en dan?
30 oktober 2014
Studiedag 8 november Echtscheiding in onze kerken, en dan? Op zaterdag 8 november 2014 wordt de studiedag  ‘Echtscheiding in onze kerken; en dan?’ in Amersfoort georganiseerd om ambtsdragers en pastoraal medewerkers instrumenten aan te bieden over de problematiek van echtscheiding en hertrouwen binnen de kerk. Doelgroep: ambtsdragers, pastoraal medewerkers, voorgangers, geïnteresseerden Plaats: Amersfoort, Gebouw Immanuel, Kraanv... [...]
Lees verder »
Week tegen eenzaamheid
25 september 2014
Week tegen eenzaamheid Vandaag start de week tegen de Eenzaamheid. Van 25 september tot 4 oktober vragen we meer aandacht voor dit probleem. En terecht. Eenzaamheid is een groeiend probleem en komt veel voor onder zowel ouderen als jongeren. Het thema 2014 is: (H)erken eenzaamheid. Handel op tijd!
Lees verder »
Kom in actie tegen eenzaamheid
01 september 2014
Kom in actie tegen eenzaamheid Eenzaamheid is een groeiend en ernstig probleem. Eén op de drie Nederlanders geeft aan zich wel eens eenzaam te voelen. Eenzaamheid komt onder alle leeftijden voor, een groeiend aantal jongeren heeft last van eenzaamheid. Soms zijn er wel relaties maar missen ze verbondenheid met één of meerdere personen.
Lees verder »
Gratis boek voor een ander?
02 juli 2014
Gratis boek voor een ander? Zorgen voor een ander raakt je, of je nu wilt of niet. Mantelzorgers krijgen vaak te maken met vragen, noodkreten, uitingen van zorg of vreugde. Daarover gaat het boek 'Zorgen met zin, als mantelzorg je raakt'. Schrijvers die in hun persoonlijke of professionele leven ervaring hebben met mantelzorg, schrijven over thema’s als zinverlies, loslaten, grenzen en verantwoordelijkheid.
Lees verder »