Cruciale veranderingen bij De Driehoek GGZ De Driehoek heet tegenwoordig Cruciaal.
De Driehoek gaat verder als instelling voor kerkmaatschappelijk werk.
De Driehoek
Let op: dit bericht verschijnt eenmalig bij uw eerste bezoek aan deze site.
Wij geloven in de kracht van het gezin.
Wij geloven in het effect van een huwelijkscursus.
Steun, als je het nodig hebt.
Minisymposia 'Zorgen doe je samen'
10 april 2014
Minisymposia 'Zorgen doe je samen' Er komen steeds meer zorgtaken en andere maatschappelijke taken te liggen bij de samenleving in het algemeen en bij mantelzorgers en kerken in het bijzonder. Op het minisymposium 'Zorgen doe je samen' willen we hen ondersteunen in deze rol. Daarnaast willen we de samenwerking tussen hulpverlening en de kerken bevorderen. Want, zorgen doe je samen!
Lees verder »
Vechtscheiding en de kerk
01 april 2014
Vechtscheiding en de kerk Volgens de laatste informatie van het Centraal Bureau voor de Statistiek zijn jaarlijks 70.000 kinderen betrokken bij een echtscheiding. Voor een kwart van deze kinderen heeft dat desastreuze gevolgen omdat de ouders na de scheiding in de vechtstand blijven staan. Vechtende ex-partners hebben te weinig oog voor de desastreuze gevolgen voor hun kinderen. Welke houding kan de kerk het beste innemen... [...]
Lees verder »
Mannengroep in Zwolle en Amersfoort
18 februari 2014
Mannengroep in Zwolle en Amersfoort De Driehoek start een mannengroep op 6 maart in Zwolle en begin april in Amersfoort. In 12 bijeenkomsten groeien in vertrouwen en geloof weg bij porno- en seksverslaving. Neem vandaag nog een moedig besluit en meld je aan bij t.degraaf@dedriehoek.nl of via het aanmeldformulier.  
Lees verder »
AanZet, een gave(n) training
13 februari 2014
AanZet, een gave(n) training Jij bent AanZet! AanZet is een gave(n) training waar iedereen in de gemeente aan mee kan doen. Jong en oud, actief of misschien juist niet?  Met AanZet realiseer je je droom, ontdek wat je kunt en ervaar wat je leuk vindt.
Lees verder »
Welkom STAGG bij Lelie zorggroep
14 januari 2014
Welkom STAGG bij Lelie zorggroep STAGG, een organisatie voor christelijke Geestelijke Gezondheidszorg is vanaf 1 januari 2014 onderdeel van Lelie zorggroep.Lelie zorggroep is blij met deze nieuwe partner, die naast Cruciaal, onder eigen naam het onderdeel GGZ komt versterken.
Lees verder »