Cruciale veranderingen bij De Driehoek GGZ De Driehoek heet tegenwoordig Cruciaal.
De Driehoek gaat verder als instelling voor kerkmaatschappelijk werk.
De Driehoek
Let op: dit bericht verschijnt eenmalig bij uw eerste bezoek aan deze site.
"Als ze wat meer contact zou zoeken, zou ze zich niet zo eenzaam voelen."
Soms kun je beter deskundig advies vragen...
Preventieprogramma voor echtparen
20 maart 2015
Preventieprogramma voor echtparen De Driehoek Centrum voor Gezin, Relaties en Seksualiteit biedt in Rotterdam echtparen het preventieprogramma ‘Houd me Vast’ aan. Startdatum: dinsdagmiddag 28 april, van 15.00 tot 17.00 uur. De leiding is in handen van Astrid Bakker en Marijke Voois, beiden als EFT therapeut verbonden aan het Relatiecentrum. Download hier de factsheet.
Lees verder »
Telefonisch spreekuur basisvoorziening 2015
10 maart 2015
Telefonisch spreekuur basisvoorziening 2015 De Driehoek houdt, speciaal voor diaconieen uit de GKv een telefonisch spreekuur over haar basisvoorziening 2015 en de financiering ervan. Wij zijn daarvoor bereikbaar van maandag 16 maart t/m vrijdag 20 maart van 19.00 uur tot 20.30 uur op telefoonnummer: 038-421 55 15.
Lees verder »
De Driehoek zelf naar de kerken
13 februari 2015
De Driehoek zelf naar de kerken De Driehoek gaat voor 2015 zelf naar de kerken om te spreken over haar basisvoorziening 2015 en de financiering daarvan. Zij handelt daarmee geheel in overeenstemming met de brief die GDD samen met de Driehoek in oktober 2014 naar alle diaconieën van de GKv heeft verzonden.
Lees verder »
Online hulpverlening
13 februari 2015
Online hulpverlening Als u klachten hebt, dan kunt u daarvoor hulp zoeken. In Nederland, maar ook in veel landen om ons heen, wordt in de hulpverlening steeds meer gebruik gemaakt van online hulp. Dit wordt ook wel eHealth genoemd.
Lees verder »
Euthanasie in de psychiatrie
05 februari 2015
Euthanasie in de psychiatrie Maarten Otter, psychiater bij o.a. Cruciaal GGZ schrijft in het Ambtelijk Contact (febr.2015, nr.2)een artikel over euthanasie bij psychisch lijden. Hij gaat daarbij in op vragen die bij ambtsdragers en diakenen kunnen leven. Euthanasie roept bij christenen weinig enthousiasme op. In het licht van de bijbel is dat goed verklaarbaar. Maar, er is meer. ‘Het onderwerp van tafel vegen met een ve... [...]
Lees verder »